Opgradering af Lead Auditor ISO 50001

​Kurset henvender sig til dig som allerede er Lead Auditor i ISO 14001 og som ønsker en Lead Auditor uddannelse i energiledelse i henhold til ISO 50001:2018.

Mange virksomheder og organisationer bruger i dag miljøledelsesstandarden ISO 14001 til målrettet at lede miljøpåvirkningerne mod lavere ressourceforbrug og mindre miljøpåvirkning. Miljøledelsessystemet er samtidig et vigtigt værktøj for ledelsen til at sikre overblik over virksomhedens miljøperformance. 


Energiledelse ligger implicit i standardens kontekst, så virksomheder med krav om energisyn kan med fordel integrere energiledelse ind i det eksisterende miljøledelsessystem. Kravet hertil er, at virksomheden skal implementere kravelementet omkring energigennemgang i henhold til ISO 50001 ved re-certificering. 

Virksomheden undgår hermed at skulle gennemføre et energisyn hver 4 år.
Kurset henvender sig til dig som allerede er Lead Auditor i ISO 14001 og som ønsker en Lead Auditor uddannelse i energiledelse i henhold til ISO 50001:2018.

Kursusbeskrivelse

På kurset gennemgås de grundlæggende elementer i ISO 50001:2018 og de principper der ligger bag opbygningen af et effektivt energiledelsessystem samt hvordan det kan kobles sammen med ISO 14001:2015.

Hovedfokus på kurset ligger på energigennemgang og de krav det er knyttet hertil. Kurset er baseret på interaktiv læring og stiller krav til kursisternes aktive deltagelse.

Kurset gennemføres i samarbejde med Videncenter for Drift og Vedligehold, som på højt fagligt niveau sikre grundig gennemgang af energikortlægning, baseline mv.​
Du vil løbende blive bedømt og du skal bestå den afsluttede skriftlige prøve.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til erfarne Lead Auditorer i miljøledelsesstandarden ISO 14001:2004 eller nyere.

Krav:

Du skal kunne fremsende et allerede erhvervet Lead Auditor bevis for ISO 14001

Udbytte:
Du får et grundlæggende kendskab til energiledelse, energigennemgang, baseline mv. i henhold til ISO 50001:2018 og vil være i stand til at auditere energiledelsessystemet ISO 50001:2018.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/Convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning.

IRCA Registrering:
Vi bliver ofte spurgt, om vores kurser er registreret hos IRCA. Det enkle svar er, NEJ. Vi sætter pris på vores frihed til at sammensætte vores uddannelse ud fra sammensætningen af studerende og ud fra den nyeste viden på det pågældende område. Hvis vi skulle registrere vores kurser, ville vi være bundet til at gennemføre vores uddannelser på en helt bestemt måde, med meget få muligheder for at tilpasse til de studerende og disses behov.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?
I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området og det kombineret med 20 års erfaring i audit arbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelsesstandarder. Dette er vores brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning indenfor området.

Vi er mere end bare en standard:
Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års ledelsesbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer disse krav, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Info

Varighed:​

  • 1 dag webinar undervisning

  • 1 dag online eksamen

Pris:​

  • Kr. 9.750,- ex. moms                                     

Tid og sted:

  • d.28.04.2023 - online

Tilmeldingsfrist d.01.04.2023

Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​

​Tilmeld dig her

 
Tilmelding *

 
Online Kursus
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Nordre Kobbelvej 10, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 31505570

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

facebooklogoFacebook - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev