Opgradering af Lead Auditor ISO 45001

​Med den nye ISO 45001:2018 er der kommet en ensartethed med andre ISO ledelsesstandarder, som ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015

​Arbejdsmiljøet bliver dermed knyttet tættere på virksomhedens topledelse og forretningsgang, samt fokuserer mere på bæredygtighed, set i det brede perspektiv. 

ISO 45001:2018 er ikke en ny OHSAS 18001, men en helt ny standard, der har en grundlæggende anden tilgang og struktur end OHSAS 18001. 

Den mulige synergi i et integreret ledelsessystem med ”de tre store ISO ledelsesstandarder” (9001, 14001 og 45001) har aldrig været større. 


På kurset vil du få angivet en præcis forklaring af standarden, dens indhold og det udbytte den kan give jeres organisation. Vi vil gennemgå, hvordan I med størst effekt får de enkelte krav implementeret, så de aktivt kan støtte jeres organisation i opnåelsen af jeres mål.

Kursusbeskrivelse

Få din eksisterende Lead Auditor uddannelse opgraderet til den nye ISO 45001:2018 standard, så du er klædt grundigt på til overgangen, og er opdateret på den nye fælles struktur i ISO ledelsesstandarderne.


Med ansvar indenfor arbejdsmiljø, har du her mulighed for at lære de nye krav at kende, og forstå hvad de betyder for jer i praksis. På kurset lærer du, hvordan arbejdsmiljøindsatsen kan understøtte virksomhedens konkurrenceevne.

Kurset indeholder ikke træning i auditteknik, da dette forudsættes som kendt stof fra tidligere Lead Auditor uddannelse. Gruppearbejde og forberedelse om aftenen må påregnes. Kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til alle, der har en Lead Auditor uddannelse i en af ledelsesstandarderne forvejen, og ønsker at få denne opgraderet på ISO 45001:2018.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning

Minimum antal deltagere:

4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

Krav:

Du skal kunne fremvise et allerede erhvervet Lead Auditor bevis for en af ledelsesstandarderne.


IRCA Registrering:
Vi bliver ofte spurgt, om vores kurser er registreret hos IRCA. Det enkle svar er, NEJ. Vi sætter pris på vores frihed til at sammensætte vores uddannelse ud fra sammensætningen af studerende og ud fra den nyeste viden på det pågældende område. Hvis vi skulle registrere vores kurser, ville vi være bundet til at gennemføre vores uddannelser på en helt bestemt måde, med meget få muligheder for at tilpasse til de studerende og disses behov.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?
I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området og det kombineret med 20 års erfaring i audit arbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelsesstandarder. Dette er vores brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning indenfor området.

Vi er mere end bare en standard:
Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års ledelsesbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer disse krav, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Info

Varighed:​

  • 1 dage webinar

  • 1 dag online eksamen

Pris:​

  • Kr. 9.750,- ex. moms                                   

Tid og sted:

  • ej planlagt

Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​

​Tilmeld dig her

 
Tilmelding *

 
Online Kursus
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Nordre Kobbelvej 10, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 31505570

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

facebooklogoFacebook - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev