Ledelseskursus

Kursusbeskrivelse

I dagens omskiftelige verden er en støt kurs og et skarpt blik fremover for at finde nye veje, helt afgørende for virksomhedens overlevelse. Vi hjælper dig med at skabe overblik over din organisations trusler og muligheder og jeres interessenter, samt give input til jeres strategi. Du vil få et bedre overblik over dit virke som leder samt dig selv som person og din rolle. Lederens rolle og ansvar bliver gennemgået. Eksekveringen af delmålene for at nå målene er et helt centralt tema på kurset også. Når du har gennemført kurset, får du et diplom - og ikke mindst en væsentlig bedre mulighed for at lede din organisation på en sikker måde og samtidig tage hensyn til FN´s verdensmål!!

​Aftenarbejde forekommer.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til alle som arbejder med ledelse, men primært ledere i privat erhvervsliv og ejerledere, som ønsker at gøre det bedre for og med deres virksomhed og/eller organisation.

Udbytte:
Kurset har stor vekselvirkning mellem teori og praksis, og en vigtig del af kurset er netop operationaliseringen af teorien. Deltagerne får håndgribelige værktøjer til at tage med hjem til dagligdagen i virksomhedens drift og udvikling.

Underviser:

Underviser på kurset er blandt andre Kristian Glæsel, der har været formand/convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning.


Minimum antal deltagere:

4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den uddannelse og træning vi leverer?
I og med vi er involveret i internationalt arbejde og sidder med den nyeste viden på området, kombineret med 20 års erfaring i ledelse, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige konsulentvirksomheder du kan finde på området for uddannelse af ledere på flere niveauer. Dette er vores brand og garanti til derfor at give den bedste træning indenfor området.

Ledelse er ikke bare ledelse
Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund, og praktisk erfaring indenfor ledelsesarbejde, hvor vi blandt andet har uddannet et utal af dygtige ledere og været med til at lave og implementere ledelsessystemer i hele verden. Det gør os i stand til at løfte ledelsessystemet op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer omverdenens og interessenternes krav og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge dette til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Info

Varighed:​

  • 2 dages undervisning

Pris:​

  • Klasseværelse                              Kr. 8.795,- ex. moms

    - inklusiv dagsforplejning

  • Online                                               Kr. 6.700,- ex. moms

Tid og sted:

Online:

- ej planlagt

Klasseværelse

- ej planlagt

Kurset oprettes ved min. 4 deltagere. Tilmeld dig kurset og kom på vores venteliste.

Alle vore kurser kan tillige gennemføres som interne virksomhedskurser, kontakt os for mere information.

​Tilmeld dig her

 
Tilmelding *

 
Online Kursus
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Nordre Kobbelvej 10, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 26191193

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev