Ledelse af ledelsessystemer

​Som Leder i en virksomhed med ISO - ledelsessystemer kan det være svært at skabe sig et overblik over sine forpligtelser - og ikke mindst de fordele og ulemper disse systemer medfører

Kursusbeskrivelse

Kurset giver dig indgående kendskab til ledelsessystemer, med fokus på ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001. Du lærer hvad ledelsessystemer er, hvor de kommer fra, og hvad din virksomhed kan bruge dem til.

Du vil få grundlæggende kendskab til strukturen omkring standarder og certificering, og blive klædt på til at gå i dialog med medarbejdere og certificeringsbureau omkring kontrakter, audit og håndtering af afvigelser.

Vi vil desuden komme ind på arbejde med processer, optimeringer og muligheden for at skabe værdi gennem ledelsessystemer, samt ledelsens rolle og ansvar i forhold til certificering.

Målgruppe:

Dette kursus henvender sig til chefer på alle niveauer der til dagligt bliver berørt af virksomhedens ledelsessystem uden at være direkte ansvarlig for driften af systemet. Bliv klædt på til at have ansvar for optimering og implementering af virksomhedens ledelsessystemer.

Udbytte:

Du ved hvad ledelsessystemer er, hvor de kommer fra, og hvad din virksomhed kan bruge dem til. Du har et grundlæggende kendskab til strukturen omkring standarder og certificering og er dermed klar til dialog omkring kontrakter, audit og håndtering af afvigelser.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning

Minimum antal deltagere:

4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

IRCA Registrering:

Vi bliver ofte spurgt, om vores kurser er registreret hos IRCA. Det enkle svar er, NEJ. Vi sætter pris på vores frihed til at sammensætte vores uddannelse ud fra sammensætningen af studerende og ud fra den nyeste viden på det pågældende område. Hvis vi skulle registrere vores kurser, ville vi være bundet til at gennemføre vores uddannelser på en hel bestemt måde, med meget få muligheder for at tilpasse til de studerende og disses behov.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?
I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området og det kombineret med 20 års erfaring i auditarbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelses standarder. Dette er vores Brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning idenfor området.

Vi er mere end bare en standard:
Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Det gør os i stand til at løfte kravende fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer kravene, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Info

Varighed:​

  • 4 + 3 dages internat fordelt med et forløb på fire dage ca. To ugers pause og endnu et forløb på 2 dage​

Pris:​

  • Opdateret pris følger snarest​

Tid og sted:

  • Oplyses
  • Oplyses

Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​

​Tilmeld dig her

 
Tilmelding *

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Landlystvej 1, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 86 511 775

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev