Lead Auditor Energiledelse ISO 50001:2018

​Bliv eksamineret Lead Auditor i energiledelse og bliv klædt på til at gennemføre 1. 2. og 3. parts audit efter ISO 50001:2018 standarden

Kursusbeskrivelse

Kurset gennemgår grundigt ISO 50001:2018 standarden og med den som udgangspunkt, vil du få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditor rolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer.

Det er et krav, at du deltager aktivt i alle kursusaktiviteterne, og du vil løbende blive bedømt. Du skal bestå den løbende bedømmelse, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.


Kurset gennemføres i samarbejde med Videncenter for Drift og Vedligehold, som på højt fagligt niveau sikre grundig gennemgang af energikortlægning, baseline mv.​
Der vil være noget forberedelse udover den planlagte kursustidsplan.

Målgruppe:

Kurset henvender sig til miljø- og energiansvarlige, ledere, auditorer og personer, som arbejder med miljø- og energiledelse inden for industri, service og byggeri, og som ønsker en grundig og kompetencegivende uddannelse inden for auditering af energiledelsessystemer.

Udbytte:

At du selvstændigt og professionelt bliver i stand til at planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat.

​Kurset har to væsentlige formål. Det ene er naturligvis at du lærer håndværket ”at auditere” på bedst mulige måde. Det andet formål der er nok så vigtigt, er at "du lærer at forstå standarden" og dens måde at arbejde på, hvilket i sig selv er en udfordring.

Du vil få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditor rolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer. Det er et krav, at du deltager aktivt i alle kursusaktiviteterne, og du vil løbende blive bedømt. Du skal bestå den løbende bedømmelse, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.​

Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning

Minimum antal deltagere:

4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

IRCA Registrering:

Vi bliver ofte spurgt, om vores kurser er registreret hos IRCA. Det enkle svar er, NEJ. Vi sætter pris på vores frihed til at sammensætte vores uddannelse ud fra sammensætningen af studerende og ud fra den nyeste viden på det pågældende område. Hvis vi skulle registrere vores kurser, ville vi være bundet til at gennemføre vores uddannelser på en helt bestemt måde, med meget få muligheder for at tilpasse til de studerende og disses behov.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?
I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området og det kombineret med 20 års erfaring i auditarbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelses standarder. Dette er vores brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning indenfor området.

Vi er mere end bare en standard:

Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer disse krav, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Info

Varighed:​

  • 4 dages undervisning

  • 1 dag online eksamen

Pris:​

  • Kr. 20.500,- ex. moms,                    inklusiv  dagsforplejning og materiale     

Tid og sted:

  • ej planlagt

Kurset oprettes ved min. 4 deltagere. Tilmeld dig kurset og kom på vores venteliste

Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​


​Tilmeld dig her

 
Tilmelding *

 
Online Kursus
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Nordre Kobbelvej 10, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 31505570

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

facebooklogoFacebook - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev