Kombi Lead Auditor

​Bliv eksamineret Lead Auditor i miljø – og arbejdsmiljøledelse på ét og samme kursus, og bliv klædt på til at gennemføre 1. 2. og 3. parts audit efter ISO 45001:2018 og ISO 14001:2015 standarderne, efter kravene i ISO 19011 og ISO 17021 der er standarderne for audit internt og certificeringsaudit.

Kursusbeskrivelse

Er der forskel på dette kursus og de andre Lead Auditor kurser man kan deltage i?
Både ja og nej – kurset her dækker to standarder der er hinanden så lig at det er muligt at gennemgå dem begge samtidigt. Det bliver naturligvis meget intensivt og stiller krav til kursisten om forberedelse og deltagelse. Hertil kommer en udvidet eksamen. Der er ingen tvivl om at deltagerne vil kunne tage hjem med et væsentligt større udbytte på dette kursus end på de traditionelle.

Vi gennemgår grundigt ISO 14001:2015 og ISO 45001:2018 standarderne. Du vil få grundig træning i at gennemføre audit, herunder planlægning, gennemførelse, rapportering, auditor rolle, mødeplanlægning, tjeklister samt håndtering af vanskelige situationer. Det er et krav, at du deltager aktivt i alle kursusaktiviteterne, og du vil løbende blive bedømt. Du skal bestå den løbende bedømmelse, og kurset afsluttes med en skriftlig eksamen.


Der vil være noget forberedelse udover den planlagte kursustidsplan.

Kurset er intensivt, og man skal ikke påregne at kunne nå andet i løbet af ugen.

IRCA Registrering:

Målgruppe:
Kurset henvender sig til miljø- og arbejdsmiljøansvarlige, ledere, auditorer og personer, som arbejder med miljø- og arbejdsmiljøledelse inden for industri, service og byggeri, og som ønsker en grundig og kompetencegivende uddannelse inden for auditering af miljø- og arbejdsmiljøledelsessystemer. Det kan kun anbefales at man læser de to standarder grundigt inden fremmøde.

Udbytte:

Du kan selvstændigt og professionelt planlægge, gennemføre og rapportere alle typer af audits med et effektivt resultat.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/Convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning.

Minimum antal deltagere:

4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?
I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området og det kombineret med 20 års erfaring i auditarbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelses standarder. Dette er vores brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning indenfor området.

Vi er mere end bare en standard:
Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer disse krav, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Info

Varighed:​

  • 4 dages undervisning

  • 1 dag online eksamen

Pris:​

  •  kr.29.000,- ex. moms 

    - inklusiv dagsforplejning og     kursusmateriale.

Tid og sted:

  • ej planlagt​

​​

Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​

​Tilmeld dig her

 
Tilmelding *

 
Online Kursus
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Nordre Kobbelvej 10, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 31505570

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

facebooklogoFacebook - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev