Introduktion ISO 9001​

Bliv klædt på til at håndtere og implementere ISO 9001:2015​

Kursusbeskrivelse

Kursus i indsigt og forståelse af strukturen i den nye standard og hvilken betydning denne får for hele tankegangen bag ledelsesstandarder.​

Hvordan kommer jeg fra den “gamle ISO 9001” til den nye?. Hvilke nye krav stilles og hvad skal der til for at efterleve dem?


Kurset vil give dig forståelse for den nye High Level Structure (HLS) – den fælles ramme for alle ledelsesstandarder.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til personer, der i dagligdagen arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelsessystemer indenfor kvalitet.

Udbytte:
Du får et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 9001:2015, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde vedrørende både opbygning, vedligehold og auditering af kvalitetsledelsessystemer efter ISO 9001.​
Kurset giver en forståelse for fordelene ved integrerede ledelsessystemer og hvordan ledelsessystemet skaber værdi for din organisation.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/Convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning

Minimum antal deltagere:

4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

IRCA Registrering:
Vi bliver ofte spurgt, om vores kurser er registreret hos IRCA. Det enkle svar er, NEJ. Vi sætter pris på vores frihed til at sammensætte vores uddannelse ud fra sammensætningen af studerende og ud fra den nyeste viden på det pågældende område. Hvis vi skulle registrere vores kurser, ville vi være bundet til at gennemføre vores uddannelser på en hel bestemt måde, med meget få muligheder for at tilpasse til de studerende og disses behov.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?
I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området og det kombineret med 20 års erfaring i auditarbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelses standarder.

Dette er vores Brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning idenfor området.

Vi er mere end bare en standard:
Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Det gør os i stand til at løfte kravende fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer kravene, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Info

Varighed:​

  • 4 + 3 dages internat fordelt med et forløb på fire dage ca. To ugers pause og endnu et forløb på 2 dage​

Pris:​

  • Opdateret pris følger snarest​

Tid og sted:

  • Oplyses
  • Oplyses

​Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​​

​Tilmeld dig her

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Landlystvej 1, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 86 511 775

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev