Introduktion / implementering til ISO 50001

​Den internationale standard for opbygning af et energiledelsessystem hedder ISO 50001:2018

Energiledelse er vejen til systematisk ledelse af virksomhedens energi- og klimaindsats.
Effektiv energiledelse både godt for miljøet og for virksomhedens lønsomhed og konkurrenceevne.
Den internationale standard for opbygning af et energiledelsessystem hedder ISO 50001:2018. 


Energiledelse efter ISO 50001:2018 er en dokumenteret og systematisk metode til at sikre energioptimale løsninger til gavn for både virksomheden og ikke mindst samfundet. ISO 50001:2018 standarden indeholder en række centrale kravelementer fra ledelsens forpligtigelse til løbende at arbejde med forbedringer af virksomhedens energi præstationer til ledelsens årlige evaluering af indsatsen. Ledelsen skal stå i spidsen for en energipolitik, fulgt op af konkrete målsætninger for energiarbejdet.​

Kursusbeskrivelse

På kurset får du en detaljeret gennemgang af standardens kravelementer suppleret med forskellige værktøjer. Vi kommer ind på, hvad energisyn betyder for din virksomhed.


Der er en stor overlapning mellem ISO 50001:2018 og ISO 14001:2015. I kommer ind på synergien mellem ledelsessystemerne.

Undervisningen veksler mellem teori, cases, selvstændigt arbejde og gruppeopgaver.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til miljøansvarlige, ledere, auditorer og personer som arbejder med energiledelse indenfor industri, service og byggeri, og som ønsker en grundig introduktion energiledelsessystemer.

Udbytte:
Du får et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 50001:2018, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde vedrørende både opbygning, vedligehold og auditering.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard, deltaget i udviklingen af en række andre standarder herunder ISO 50001:2018 og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning.

Minimum antal deltagere:

3 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

IRCA Registrering:
Vi bliver ofte spurgt, om vores kurser er registreret hos IRCA. Det enkle svar er, NEJ. Vi sætter pris på vores frihed til at sammensætte vores uddannelse ud fra sammensætningen af studerende og ud fra den nyeste viden på det pågældende område. Hvis vi skulle registrere vores kurser, ville vi være bundet til at gennemføre vores uddannelser på en helt bestemt måde, med meget få muligheder for at tilpasse til de studerende og disses behov.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?
I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området og det kombineret med 20 års erfaring i auditarbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelses standarder. Dette er vores brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning indenfor området.

Vi er mere end bare en standard:
Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer disse krav, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Info

Varighed

  • 1 dag   webinar / fysisk undervisning                                         

Pris:​

  • Kr.  3000/3900,- ex. moms

Tid og sted:

  • ej planlagt

Kurset oprettes ved min. 3 deltagere. Tilmeld dig kurset og kom på vores venteliste

​Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​​

​Tilmeld dig her

 
Tilmelding *

 
Online Kursus
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Nordre Kobbelvej 10, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 26191193

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev