Introduktion / implementering til ISO 45001

​På kurset vil du få angivet en præcis forklaring af standarden, dens indhold og af det udbytte den kan giver jeres organisation. Vi vil gennemgå, hvordan I med størst effekt får de enkelte krav implementeret, så de aktivt kan støtte jeres organisation i opnåelse af jeres mål.

Kursusbeskrivelse

Få viden og inspiration om overgangen til den nye arbejdsmiljøstandard. Siden den første OHSAS 18001 kom i 1999 har det været et mål for ”The OHSAS Project Group” at få udgivet en ISO-standard på arbejdsmiljø. Det er nu endeligt lykkedes, og ISO arbejder således på snart at lancere sin første standard indenfor arbejdsmiljøledelse.


Udviklingen af ISO 45001:2018 er gennemført med et meget stort fingeraftryk fra både Danmark og Sverige. Fra Danmark har Kristian Glæsel siddet for bordenden af den arbejdsgruppe der skrev standarden, og sammen med Sverige  der stod for sekretariatet sikret en solid arbejdsmiljøstandard.

ISO 45001:2018 er fuldendt og  afløses den nuværende OHSAS 18001:2008. Hermed er der kommet en ensartethed med andre ISO ledelsesstandarder som ISO 9001 og ISO 14001. Arbejdsmiljøet vil blive knyttet tættere på virksomhedens topledelse og fokusere mere på bæredygtighed set i det meget brede perspektiv.
ISO 45001:2018 er således ikke en ny OHSAS 18001 men en helt ny standard.

Som ansvarlig for arbejdsmiljøet har du her mulighed for at lære de nye krav at kende og forstå, hvad de betyder for jer i praksis.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til personer, der i dagligdagen arbejder med eller ønsker at arbejde med ledelsessystemer indenfor arbejdsmiljø.

Udbytte:
Du får et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 45001:2018, og du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde vedrørende både opbygning, vedligehold og auditering af arbejdsmiljøledelsessystem efter ISO 45001.

Underviser:

Kristian Glæsel, der har været formand/convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard og som har mange års erfaring med ledelsesstandarder i praksis og undervisning

Minimum antal deltagere:

5 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

IRCA Registrering:
Vi bliver ofte spurgt, om vores kurser er registreret hos IRCA. Det enkle svar er, NEJ. Vi sætter pris på vores frihed til at sammensætte vores uddannelse ud fra sammensætningen af studerende og ud fra den nyeste viden på det pågældende område. Hvis vi skulle registrere vores kurser, ville vi være bundet til at gennemføre vores uddannelser på en helt bestemt måde, med meget få muligheder for at tilpasse til de studerende og disses behov.

Vi er mere end bare en standard:
Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års leder baggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer kravene, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Så hvad er garantien for kvaliteten af den træning vi leverer?
I og med vi er involveret i udarbejdelsen af standarderne internationalt og dermed sidder med den nyeste viden på området og det kombineret med 20 års erfaring i audit arbejde, er vi er blandt de mest erfarne og kyndige virksomheder du kan finde på området for tolkning og forståelse af ledelsesstandarder. Dette er vores Brand og vores garanti til jer for at give den bedste træning indenfor området.

Vi er mere end bare en standard:

Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års leder baggrund, og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden om, hvordan du i praksis imødekommer disse krav, og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Info

Varighed:​

  • 1 dag

Pris:​

  • Klasseværelse                                        Kr. 3900,- ex. moms

    - inklusiv dagsforplejning

  • Online

    kr. 1500,- ex moms

Tid og sted:

Online                                                                   - Kurset oprettes ved min. 7 deltagere.

Klasseværelse ​

​ - Kurset oprettes ved min. 5 deltagere.           - Nrd. Kobbelvej 10, 7000 Fredericia

​Alle vore kurser afholdes også som lukkede firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.​​

​Tilmeld dig her

 
Tilmelding *

 
Online Kursus
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vores kurser​

Glaesel Akademi

Vi tilbyder kurser i ➝

Husk, at vore generelle bestemmelser for kursustilmelding er, at kursus afgift skal være betalt senest 14 dage før kursusstart.

For virksomhedstilpasssede kurser af mere end en dags varighed gælder følgende afmeldingsfrister:

  • Afmelding 1,5 måned før aftalt kursustidspunkt beregnes intet fee
  • Afmelding 1 måned før aftalt kursustidspunkt betales 50% af kursus fee
  • Afmelding 14 dage før aftalt kursustidspunkt betales fuldt fee

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Nordre Kobbelvej 10, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 86 511 775

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

facebooklogoFacebook - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev