Intern Audit

course image

Intern Audit

Formål:
Bliv klædt på til at blive en kompetent intern auditor i din virksomhed, så du kan gennemføre audits i overensstemmelse med ISO 19011

Kursusbeskrivelse:
Kursus i planlægning, gennemførelse og rapportering af interne audits i din egen virksomhed og hos jeres leverandører. Der arbejdes med forskellige typer af audit, bl.a. procesaudit, leverandøraudit og værdiskabende audit. Der gives praktiske eksempler på, hvad der kan gå galt under en audit, og hvad du kan gøre for at skabe en effektiv intern audit. Der arbejdes med den interne auditors rolle og ansvar, og der gives enkle psykologiske redskaber, der kan anvendes under audit. Kurset fokuserer på praktiske øvelser og cases, hvor du selv får mulighed for at bruge de indlærte teknikker og værktøjer.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til personer, der skal foretage intern audit af egne ledelsessystemer indenfor arbejdsmiljø, miljø eller kvalitet.
Minimum antal deltagere: 4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

Udbytte:
Du får kendskab til auditteknikker og værktøjer og vil selvstændigt kunne planlægge, gennemføre og rapportere interne audits i overensstemmelse med ISO 19011. Du lærer at gennemføre en effektiv audit og at håndtere vanskelige situationer under audit.

Tilmeld dig her

Jeg accepterer det ovenstående

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet