ATEX direktiverne

ATEX Kursus

ATEX direktiverne

Formål:
Få en grundig forståelse for de to direktiver hver især og forstå hvordan de to direktiver arbejder sammen, så du kender pligter og ansvar i forbindelse med direktiverne.

Kursusbeskrivelse:
Kurset giver dig indsigt i, hvilke krav direktiverne og standarder kræver af virksomhedens arbejdspladsvurdering, dokumentation og krav til opbevaring.
Vi gennemgår, hvordan kravene i direktiverne beskrives i standarder og implementeres af bekendtgørelser til lovkrav.

Målgruppe:
Kurset henvender sig teknisk ansvarlige, arbejdsmiljøansvarlige, til salgsafdelingen og ledere, der har at gøre med indretningen og vedligeholdelse af virksomheden, med indkøb og salg af udstyr og maskiner.
Minimum antal deltagere: 4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

Udbytte:
Du får et grundlæggende kendskab til de to ATEX direktiv, og du vil kunne tage stilling til, hvordan ATEX skal implementeres i din virksomhed, og få en ide om, hvor mange ressourcer der kræves.

Hjælp til selvhjælp - projektledelse
Vi kan tilbyde at lede en virksomhed sikkert igennem processen:

  • CE mærkning og den gode dokumentation
  • ATEX dokumentation
  • ATEX risikovurdering af virksomheden - eller områder i virksomheden.
Sammen med din virksomhed, vil vi sikre at projektet ved hjælp af egne medarbejdere kommer sikkert gennem processen med at få opdateret al dokumentation efter de nyeste regler, og få et materiale der går i tråd med virksomhedens øvrige salgsmateriale. Viden om produkterne forbliver i virksomheden. Medarbejderne vil undervejs bliver opdateret med information og vil komme til at kende virksomhedernes produkter endnu bedre.

Tilmeld dig her

Jeg accepterer det ovenstående

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet