Hvem er vi​

Glaesel HSEQ Management leverer rådgivning, uddannelse og audit inden for miljø, arbejdsmiljø og kvalitet.​

​​​Nationalt og internationalt er vi blandt de førende, når det gælder fortolkning og forståelse af ledelsesstandarder. Vi spiller derfor centrale roller i både ISO og andre organisationer ved udvikling af nye standarder og opdatering af gamle. Glaesel HSEQ Management var således også international projektleder i forbindelse med udviklingen af den nye ISO 45001:2018, som erstatter den gamle OHSAS 18001.

I dag udsættes mange virksomheder for audits. Samtidig gennemfører virksomheder også audits på egne leverandører, og i fremtiden vil leverandør-audits være et fast punkt på dagsordenen.

Det er vigtigt at kende de risici, som en leverandør kan udsætte din virksomhed for og ikke mindst at være bevidst om de konsekvenser, det kan medføre.

Nutidens leverandørkæder bliver mere og mere komplekse, hvilket medfører nye risici at forhold sig til. Det er vigtigt at få identificeret de risici, som påvirker din virksomhed for at sikre, at audit får det rigtige fokus.

  • Hvilke ledelses- og driftsindikatorer har din virksomhed fokus på, og hvordan hænger de sammen med performance-indikatorerne for indsats og resultater?
  • Dækker indikatorerne de forretningsmæssige konsekvenser, potentielle trusler og sårbarheder?

Vi hjælper din virksomhed med at risikovurdere jeres leverandører/supplier chain, og sammen planlægger vi auditfokus for den enkelte leverandør.

Glaesel HSEQ Management​følger sine kunder verden over og har gode erfaringer med at skabe organisatorisk værdi ved målrettede og fokuserede leverandør-audits.

Vi er med så længe, I vil - fra planlægning til gennemførelse samt evaluering. Hvis I ønsker at benytte egne auditorer, tilbyder vi også at klæde dem på til at løse opgaven.

Er du i tvivl om, hvorvidt du får nok ud af jeres leverandøraudits, så kontakt os på 86 511 775 og hør nærmere.​​

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Landlystvej 1, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 86 511 775

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev