​DRONEPILOT

Droner

Unmanned Arial Vehicles (UAV'er) eller droner, er fly der kan styres eksternt af en pilot, forprogrammerede planer eller automatiseringssystemer, der gør det muligt for dem at flyve selvstændigt. Et stort antal industrier og organisationer anvender denne teknologi, herunder militære, offentlige, kommercielle og fritidsbrugere. 

Fordele ved Droner

Droner er fremragende til at tage luftfotografier og video af høj kvalitet og til at samle store mængder billeddata. Disse billeder i høj opløsning kan bruges til at oprette 3D-kort og interaktive 3D-modeller, som har mange nyttige anvendelser. For eksempel kan 3D-kortlægning af katastrofeområder gøre det muligt for redningshold at være bedre forberedt, inden de går ind i farlige situationer. 

Præcision

Da droner bruger GPS (Global Positioning System), kan de programmeres og manøvreres nøjagtigt til præcise placeringer. De er i stand til at flyve lavere og i flere retninger, så de let kan navigere i traditionelt svært tilgængelige områder. 

Sikkerhed

Et andet plus ved brugen af droner, er centreret om sikkerhed. Med Drone certifikat kan operatører bruge ubemandede luftfartøjer til at yde sikkerhed og overvågning til private virksomheder, sportsbegivenheder, offentlige sammenkomster og andre spillesteder. Droner kan også indsamle værdifulde data under og efter naturkatastrofer for at hjælpe med sikkerheds- og genopretningsindsats.

Ydelser

Vi tilbyder droneflyvning i forhold til flg. opgaver:

  • Luftfoto af bygninger og private områder
  • Inspektion og eftersyn af svært tilgængelige installationer
    • Tagkonstruktioner
    • Vindmøller
    • Produktionsanlæg
  • Luftfoto af begivenheder

Optagne fotos kan produceres fra almindelige A4 format til plakatstørrelser

​Kontakt os for tilbud på jeres projekt.

Kontakt

Glaesel HSEQ Management ApS

CVR: 32080480

Nordre Kobbelvej 10, DK-7000 Fredericia

Åbn i Google Maps

Telefon: +45 31505570

​E-mail: contact@glaesel-hseq.dk

linkedin-whiteLinked in - klik her

facebooklogoFacebook - klik her

ISO Excellence Award

Tilmeld dig vores nyhedsbrev