Gratis gå-hjem-møde om den nye ISO 45001

tema45001 image

Gratis gå-hjem-møde om den nye ISO 45001

Tid og sted:
Torsdag 9. november 2017 kl. 14.00-16.00
Mødet holdes hos DSB, Telegade 2, 2630 Taastrup. Alle er velkomne.

Slides fra mødet 15. august kan hentes her

Få viden og inspiration om overgangen til den nye arbejdsmiljøstandard. Hør det fra manden der har ansvaret for at skrive standarden.
Siden den første OHSAS 18001 kom i 1999 har det været et mål for ”The OHSAS Project Group” at få udgivet en ISO standard på arbejdsmiljø. Det er nu endeligt lykkedes, og ISO arbejder således på snart at lancere sin første standard indenfor arbejdsmiljøledelse.
Udviklingen af ISO 45001 er gennemført med et meget stort fingeraftryk fra både Danmark og Sverige. Fra Danmark sidder Kristian Glæsel for bordenden af den arbejdsgruppe der skriver standarden, og Sverige sikrer at sekretariatet holder sammen på alle enderne.
Arbejdet med ISO 45001 nærmer sig sin afslutning og dermed rykker tidspunktet nærmere for afløsningen af den nuværende OHSAS 18001. Hermed vil der komme en ensartethed med andre ISO ledelsesstandarder som ISO 9001 og ISO 14001. Arbejdsmiljøet vil blive knyttet tættere på virksomhedens topledelse og fokusere mere på bæredygtighed set i det meget brede perspektiv.
ISO 45001 er således ikke en ny OHSAS 18001 men en helt ny standard.
Som ansvarlig for arbejdsmiljøet har du her mulighed for at lære de nye krav at kende og forstå, hvad de betyder for jer i praksis.

Formål:
Ved at deltage i gå-hjem-mødet får du:

  • Viden om den nye fælles struktur i de nye standarder.
  • Indsigt i de vigtigste nyheder i ISO 45001.
  • Svar på hvordan overgangen bliver.
  • Viden om hvordan I kan bruge muligheden nu og gøre ledelsessystemet mere værdiskabende.

Foredragsholder:
Kristian Glæsel som er formand/convenor for ISO’s udvikling af den nye internationale arbejdsmiljøstandard.

Vi er mere end bare standard:
Hos Glaesel HSEQ Management har vi mange års lederbaggrund og praktisk erfaring indenfor kvalitet, miljø og arbejdsmiljø. Det gør os i stand til at løfte kravene fra standarderne op til et effektivt og økonomisk fordelagtigt niveau. Vi fortæller ikke kun om kravene i standarden, men giver dig værdifuld viden og hvordan du i praksis imødekommer kravene - og ikke mindst, hvordan din organisation kan bruge standarderne til at forbedre jeres konkurrenceevne.

Pris:
Gratis

Arrangør:
Glaesel HSEQ Management

Tilmeld dig her

Jeg accepterer det ovenstående

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet