Introduktion til ISO 14031:2013

course image

Introduktion til ISO 14031:2013

ISO 14031 : 2013 giver vejledning om udformning og anvendelse af KPI'er (EPE) i en organisation i forbindelse med fastsættelse af organisationens miljøpræstation.
Vejledningen i ISO 14031 : 2013 , kan anvendes til at understøtte en organisations egen tilgang til EPE , herunder sine forpligtelser til overholdelse af lovbestemte og andre betingelser, forebyggelse af forurening og løbende forbedringer.

Formål:
Forstå principperne og indholdet i ISO 14031, så du kan opbygge og/eller vedligeholde relevante KPI'er for virksomhedens miljø ansvar, som kan understøtte virksomhedens miljøindsats generelt.

Kursusbeskrivelse:
Kurset giver dig indsigt i, hvad standarden kræver af virksomhedens ledelsessystem, og hvordan det nemt kan integreres i et eksisterende miljøledelsessystem.

Målgruppe:
Kurset henvender sig til Miljø- og Arbejdsmiljøansvarlige, ledere og auditorer, som arbejder med miljøledelse i det daglige, som gerne vil have kendskab til den international og den danske standard.
Minimum antal deltagere: 4 personer - af hensyn til synergi og videndeling mellem deltagerne.

Udbytte:
Du får et grundlæggende kendskab til indholdet i ISO 14031:2013 og sammenhængen til de almindelige ledelsesstandarder. Du vil være i stand til at bruge standarden i det praktiske arbejde vedrørende både opbygning, vedligehold og auditering af miljø-ledelsessystemer.

Tilmeld dig her

Jeg accepterer det ovenstående

Jeg vil gerne modtage nyhedsbrevet

Info

Varighed:
  • 1 dag

Pris:
  • Kr. 3.900,- ekskl. moms.

  • inkl. forplejning.

Tid og sted:
  • Kontakt os venligst for oplysninger om næste kursusdato og sted
Alle vore kurser afholdes også som firmakurser, der er målrettet jeres behov. Kontakt os for tilbud.