Leading in auditing

Glaesel HSEQ Management ApS. CVR: 32080480 Telf: +45 865 117 775 E-mail : Contact@glaesel-hseq.dk   Office: Vesterballevej 5,7000 Fredericia ; Torvet 12 6970 Ribe

Referencer

Rutevejledning

Om os

Glaesel HSEQ Management udfører  rådgivning, uddannelse og audit inden for CSR, miljø, sundhed og sikkerhed og kvalitet.  Vi blandt de førende både nationallt og internationalt i forhold til fortolkning og forståelse af ledelsesstandarder. Vi udfylder således ledende roller både i ISO og andre organisationer i forbindelse med udvikling af nye standarder og opdatering af "gamle". Blandt disse roller skal nævnes at vi har påtaget os projektlederrollen internationalt i forhold til udviklingen af den nye ISO 45001, der antageligt kommer til at erstatte OHSAS 18001.

Vores konsulenter er blandt  de mest erfarne inden for deres felt, en erfaring hentet fra arbejde i industrien, i konsulent huse eller gennem ansættelser i de offentlige myndigheder.

Vores mission er at støtte vores samarbejdspartnere i at optimering deres ledelsessystemer,  at sikre dynamikken og fremdriften i  samme systemer og ikke mindst  sikre, at vores samarbejdspartnere kan høste de investeringer, de gjort i forbindelse med etableringen  af ​​deres ledelsessystemer.

Vi bistår en række større virksomheder i audit af underleverandører som sikring af efterlevelse af kontraktlige forpligtelser og i større og større omfang at sikre at underleverandører på alle områder opfører sig forsvarligt og etisk korrekt.

Vi arbejder med en bred vifte af virksomheder inden for olie-og gasindustrien, vindkraft og mange andre industrier, vores rådgivning bruges af såvel store og små organisationer.

Som et nyt tiltag, arbejder vi med  LEGO Serious Play, der som værktøj bl.a. støtter  virksomheder i etablering  af ​​strategier, i definering af samarbejder mellem afdelinger  og rigtigt meget mere.

Vi auditerer for

 

 

Seneste opdateringer